gourmet van exclusieve spaanse streekproducten

FerVera levert exclusieve wijnen uit de Spaanse streek Ribera del Duero. Naast exclusieve wijnen uit deze streek biedt FerVera een bijzonder gourmet van exclusieve Spaanse streekproducten. Hieronder vindt u een compleet overzicht.

koekjes

Ons assortiment bevat een klein aanbod van inspirerende koekjes. Ciegas is een van onze topproducten dat exclusief voor ons wordt gemaakt. Deze koekjes worden nog steeds met de hand gemaakt. Het wordt bereid uit tarwe, eieren en olijfolie. 


Het geheel wordt zonder toevoegingen geproduceerd en zeer goed verteerbaar. Als familie of vrienden een glaasje wijn, koffie of thee komen drinken, heeft u altijd de juiste koekjes in huis. Als u deze koekjes eenmaal heeft geprobeerd, kunt u niet meer zonder!

iberico-ham

In ons assortiment hebben we een aantal van de beste fabrikanten die Iberico-ham aanbieden. De bekendste daarvan is onmiskenbaar Beher. Dit bedrijf staat wereldwijd bekend staat om producten van topkwaliteit. 

 

Ook heeft FerVera een direct kanaal naar diverse fabrikanten die zonder tussenpersonen producten van topkwaliteit aanbieden. Gewoon een kijkje nemen en proberen.

olijfolie

We betrekken onze olijfolie uit Andalusië, het grootste teeltgebied van olijven in Spanje. Ook hier hebben we de moeite genomen om veel fabrikanten te bezoeken en hebben we één van de beste naar onze smaak geselecteerd. 

 

Ook hier blijven we trouw aan onze traditie, kleine bedrijfjes waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

wijnen

Bij ons vindt u wijnen van topkwaliteit. Fervera staat garant voor een duik in de wereld van wijn. Exclusieve en bijzondere wijnen van wereldberoemde wijnkelders. Wijnen van zeer kleine traditionele familiebedrijven die bijna niemand kent. Vertrouw ook hier op FerVera en laat uw smaakpapillen verwennen met een ongekende kwaliteit.

kazen

FerVera laat je kennismaken met de kaas uit de Ribera del Duero. Wist u dat schapenkaas één van de oudste kaassoorten ter wereld is? Ook hier bieden we topkwaliteit producten van kleine familieproducties waar handwerk en kwaliteit voorop staan. Of het nu gemaakt is van schapenmelk, geitenmelk, ezelmelk of gemengd met koemelk, alles wat je proeft is puur genieten.

honing en jam

In ons assortiment vindt u ook exclusieve honing- en jamproducten. De honing wordt geproduceerd door de bezige bijen die het stuifmeel van de unieke flora van de Ribera del Duero verzamelen. Die unieke flora geeft de honing die unieke smaak.

 

Traditionele jam gemaakt in kleine hoeveelheden. Allemaal handgemaakt en niet machinaal geproduceerd. Hier smaakt jam nog steeds naar oma’s jam. Zonder toevoegingen en met een zeer hoog fruitgehalte. Wie het een keer probeert, zal niks anders meer willen.

noten

Waarom noten van de Ribera del Duero? Deze noten moet men geproefd hebben. De noten hebben een bijzondere smaak door het warme en droge klimaat in deze regio. Door de strenge winters kunnen alleen de goede en sterke bomen goede vruchten voortbrengen. Deze bijzondere noten worden vervolgens in november geoogst. De smaak spreekt voor zich. We zeggen altijd: “Probeer en vergelijk!”

geschenkverpakking

Deze geschenkverpakking kunt u bij ons bestellen. Ook hier een symfonie van smaken. Rechtstreeks uit één van de beste wijn- en gastronomieregio’s van Spanje. Stel een persoonlijke geschenkverpakking samen. Eenvoudig, stijlvol of exclusief. Er is iets voor iedereen.